Pentru a stabili care sunt mai puțin talentați actori din ultimii 25 de ani, redactorii revistei "Slate" s-au folosit de datele site-ului www.rottentomatoes.com. Rotten Tomatoes adună cronici de filme din ziare, site-uri și reviste americane, pe care le clasează în una dintre următoarele două categorii: "bun" sau "prost". Mai apoi, evaluările individuale sunt combinate pentru a forma rating-ul final, alcătuit din numărul total al cronicilor încadrate în categoria ”bun”.
După ce au analizat datele, redactorii "Slate" s-au pronunțat: actrița care a primit cel mai mare număr de cronici negative în ultimii 25 de ani este Jennifer Love Hewitt, care a jucat în filme precum "Știu ce ai făcut astă-vară" și "Garfield".
Titlul de cel mai slab actor îi aparție lui Chuck Norris. "Să joci într-un film prost e o greșeală. Să joci într-o duzină de filme proaste e o alegere deliberată", scriu cei de la "Slate", făcând referire la actorul care și-a dorit o imagine de dur dar a ajuns în schimb personajul unora dintre cele mai gustate bancuri care circulă pe internet.
Regizorul care s-a ales cu cele mai multe cronici negative în ultimii 25 de ani este Dennis Dugan, de numele căruia se leagă titluri precum ”Ghinionistul” (”Happy Gilmore”), "Vă declar soț și… soție" ("I Now Pronounce You Chuck and Larry") și "Nu te pune cu Zohan".