Evenimentul Zilei > Actualitate > Nu mai este UN SECRET: Jennifer Aniston și Brad Pitt ÎMPREUNĂ la vila de pe Lacul Como a lui George Clooney
Nu mai este UN SECRET: Jennifer Aniston și Brad Pitt ÎMPREUNĂ la vila de pe Lacul Como a lui George Clooney

Nu mai este UN SECRET: Jennifer Aniston și Brad Pitt ÎMPREUNĂ la vila de pe Lacul Como a lui George Clooney

De luni de zile vorbește despre faptul că cei doi ar forma din nou un cuplu, şi grație mass-media aflăm că Brad şi Jennifer au fost oaspeţii lui Clooney la vila de pe malul lacului Como.

Presa titrează că Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au întâlnit în secret de mai multe ori pe tot parcursul anului, şi că vor fi un cuplu oficial cât de curând.  Revista  "New Idea" afirmă că cei doi ar fi oaspeţii lui Clooney, alături de Schilod, cel de-al treilea născut al lui Pitt și Angelina Jolie. Iar revista "In Touch" a titrat: "Luna de miere în Italia".

Revista susține, de asemenea, că Aniston și Pitt și-ar fi  reînnoit promisiunile și legătura pe care o au în prezent şi că cele două vedete de la Hollywood "stau în Italia două săptămâni" începând cu un sejur la vila lui George Clooney. Iar o sursă apropiată  de cei cei doi spun că "Sunt în luna de miere".

 "Acum, când Brad și Jen s-au reunit și s-au susținut reciproc în timpul divorțurilor neplăcute prin care au trecut, nu se vor lăsa să mai fie separaţi niciodată de alții". "Ei se bucură de timpul petrecut împreună, ca și când nu ar fi fost niciodată separați", mai spun sursele din anturajul celor doi.