Jean-Claude Van Damme a avut o ieșire nervoasă în timpul unui interviu acordat, vineri, la "Sunrise", matinalul televiziunii Channel 7, din Australia. Vedeta, ce s-a aflat online în emisiune, din Bangkok, a spus că e deranjat că i se pun aceleaşi întrebările "plictisitoare", de 25 de ani, cu privire la vechea sa aventură cu Kylie Minogue, dar şi de discuțiile operatorilor aflaţi în spatele camerei de filmat.

"Eu vorbesc în direct, iar oamenii din spatele camerei vorbesc și ei… Eu vreau să fiu cât mai natural când vin în Australia. Vreau să vorbesc cu oamenii care mă privesc acum", a spus actorul.
Belgianul s-a ridicat apoi şi a părăsit emisiunea. Starul din "The Expendables 2" venise să-şi promoveze noul său turneu. "Băieți, vorbiți în spatele camerelor de luat vederi", a comentat el, iritat. "Sunt online, vorbesc cu tine și am oameni care stau în spatele camerei vorbesc despre faptul că eu sunt transpirat", a adăugat el.

Starul de 55 de ani, a explicat că transpirația vine de la… plictiseală. "Acele interviuri pe care mi se iau la televizor chiar acum, sunt foarte plictisitoare. Este dificil pentru mine să răspundă la aceleaşi întrebări, așa că am începe să transpir", a adăugat el, citat de wonderwall.com.  "Da, o plac pe Kyle Minogue, eu plac pe toată lumea, pot sa vin în Australia și să vorbesc cu voi? Îmi pare rău oameni buni, dar nu mai pot să fac asta. Întrebările pe care mi le puneți voi acum mi le adresează presa de 25 de ani. Kylie? Cum merge antrenamentul? Cum e aia, cum e ailaltă? Am venit în Australia să fac ceva diferit pentru publicul de aici."

În 2012, Jean Claude Van Damme a recunoscut relaţia sa cu vedeta australiană Kyle Minogue în timpul filmărilor peliculei Street Fighter – Ultima bătălie (1994). În acest context, jurnaliștii de la Channel 7 l-au întrebat pe actor despre relația cu vedeta din țara lor.

"Eu am 55 de ani, nu mai am 35 sau 25. Am o viziune diferită asupra vieții. Interviurile pe care mi le luați voi sunt enervante. Întrebările voastre sunt plictisitoare. Următoarea întrebare! Aveți ceva interesant să mă întrebați? Ce f… se întâmplă în Australia?".

Televiziunea Channel 7 a publicat pe pagina de Facebook a emisiunii Sunrise înregistrarea interviului eșuat cu Van Damme, care a fost în scurt timp preluat în toată lumea. 

Telespectatorii care au comentat pe pagina de Facebook, i-au luat apărarea artistului. “De ce nu i-au pus întrebări despre ceea ce el este astăzi. Sunt sigur că asta e mai relevant decât tot ce sa întâmplat cu ani și ani în urmă. Așa cum a spus şi el, întrebările erau vechi și plictisitoare şi el le-a dat răspuns de o mie de ori”, au spus ei.