Evenimentul Zilei > Actualitate > JAF în DIRECT! Cum a fost ATACATĂ o echipă de jurnalişti în momentul unei transmisiuni LIVE de la locul unei CRIME | VIDEO
JAF în DIRECT! Cum a fost ATACATĂ o echipă de jurnalişti în momentul unei transmisiuni LIVE de la locul unei CRIME | VIDEO

JAF în DIRECT! Cum a fost ATACATĂ o echipă de jurnalişti în momentul unei transmisiuni LIVE de la locul unei CRIME | VIDEO

Membrii unei echipe a postului american KTVU, care transmitea în direct de la locul unei crime din San Francisco, a fost jefuită chiar în timpul transmisiunii.

Un bărbat mascat s-a furişat în spatele reporterilor posturilor KTVU şi KNTV, în timp ce aceştia se pregăteau de o transmisiune live, într-un loc din San Francisco unde o femeie fusese ucisă cu o zi înainte.

Atacatorul l-a ameninţat cu pistolul pe cameramanul Alan Waples, l-a trântit la pământ şi i-a luat echipamentul, pe care l-a aruncat într-un autoturism BMW Seria 7.

Jefuitorul s-a întors, l-a ameninţat, din nou, cu pistolul pe Waples, apoi a îndreptat arma şi spre ceilalţi jurnalişti, înainte de a fura şi echipamentul unui fotograf.

Jaful a avut loc imediat după ce reporterul Cara Liu a intrat în direct.

Incidentul este doar ultimul dintr-o lungă serie de jafuri ale căror victime au fost jurnaliştii care transmiteau în direct din locuri rău famate.

Filmul de mai jos este icnredibil: