Jaf ca-n filme în Balş. Hoţul a fugit cu banii de pensii. Suma este uriaşă

Jaf ca-n filme în Balş. Hoţul a fugit cu banii de pensii. Suma este uriaşă

Un individ mascat a atacat o mașină a Poștei, în orașul Balș din județul Olt, de unde a furat o geantă în care se aflau 200.000 de lei.

Poliția Olt a anunțat că luni dimineață, că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, a furat, prin violența, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care a fugit.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și identificării celui care a săvârșit fapta”, susțin polițiștii din Olt.

Reprezentanții Ambulanței Olt au declarat că un bărbat de 65 de ani a fost atacat și a ajuns la spital, având traumatism toracic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit anchetatorilor, în momentul jafului, maşina era parcată în apropiere de sediul Poştei din Balş, dar într-o zonă care nu este acoperită de camerele de supraveghere.

Autorul jafului şi-a tras pe faţă tricoul şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre cei doi angajaţi, a luat geanta cu bani şi a fugit. Celălalt a avut timp doar să sune la 112.

Maşina de Poştă se întorcea de la Craiova, cu corespondenţă şi banii de pensii pentru mai mulţi pensionari din Balş şi zonele adiacente, potrivit Agerpres.ro