Jackson Five o ia de la capăt

Jackson Five o ia de la capăt

Michael Jackson pregăteşte un nou turneu mondial, alături de fraţii săi.

La 25 de ani de la lansarea „Thriller“, cel mai bine vândut disc al tuturor timpurilor, Michael Jackson va lansa pe 12 februarie 2008 o ediţie aniversară a albumului, care va include, pe lângă piesele originale, câteva remixuri şi un DVD cu opt videoclipuri. Planurile cântăreţului american nu se opresc însă aici şi, după o lungă perioadă de absenţă de pe piaţa muzicală, în care s-a confruntat cu mari probleme financiare, acesta este hotărât să demonstreze că mai are ceva de spus în showbiz. O piesă nouă de la „regele muzicii pop“ Michael Jackson va lansa un nou single luna aceasta, iar anul viitor ar putea reveni pe scenă, într-un turneu, alături de fraţii săi, cu care a cântat în trupa Jackson Five. Jermaine Jackson, unul dintre fraţii artistului, a declarat recent că au discutat deja despre datele de turneu şi a confirmat că „Michael va participa“. PETRECĂREŢI „Thriller“ cu Will.I.Am şi Kanye West Printre artiştii care au colaborat cu Michael Jackson pentru ediţia aniversară a albumului „Thriller“ se numără Kanye West, care a realizat un remix al celebrei piese „Billie Jean“, Akon şi Will.I.Am de la Black Eyed Peas.

Totodată, ediţia de lux a albumului include şi o piesă rară, „For All Time“, remixată şi masterizată de Michael Jackson, dar şi clipuri scurte ale celebrelor melodii „Thriller“, „Beat It“ sau „Billie Jean“.

Lansat pe 30 noiembrie 1980, la casa de discuri Epic Records, „Thriller“ este cel de-al şaselea album solo al lui Michael Jackson şi cel de-al doilea realizat cu producătorul Quincy Jones, unul dintre mogulii showbizului american. Pe lângă recordurile legate de premii şi vânzări, albumul a revoluţionat cultura pop şi l-a transformat pe Michael Jackson în unul dintre cei mai mari artişti ai lumii.

Ne puteți urmări și pe Google News