Au fost unele dintre cele mai bune săptămâni din istoria acestui brand”, a spus președinta companiei.

Anul trecut, firma frumoasei blonde, femeie de afaceri de succes, a fost boicotată, din cauza unor declarații făcute de tatăl ei. Controversele iscate nu au avut, însă, un efect negativ asupra vânzărilor recente ale brandului. În ciuda unei campanii care chema la boicot în SUA a liniei de produse a fiicei lui Trump, brandul anunță că a vândut mai mult decât oricând în luna februarie 2017.


FOTO: Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, la primul discurs susținut de Donald Trump în Congresul american, în 28 februarie FOTO: AGERPRESCele mai bune vânzări online

„De la începutul lunii februarie, s-au înregistrat câteva săptămâni extraordinare în istoria brandului”, a spus Abigail Klem, președinta companiei. „În câteva magazine, marca Ivanka Trump s-a vândut cel mai bine, iar la unele categorii de produse am înregistrat cele mai bune performanțe dintotdeauna”, a spus ea.

Lyst, un site de comerț online, care adună date de vânzare de la mii de magazine, a declarat că s-au înregistrat creșteri ale brandului Ivanka de 346% în februarie față de ianuarie 2017.

Iar în februarie 2017, vânzările au crescut cu 557% față de media vânzărilor în anul 2016. Marca Ivanka s-a situat pe poziția a 11-a în topul vânzărilor, pe Lyst, pe februarie, o urcare senzațională de pe poziția 550 în ianuarie.


FOTO: Ivanka (35 de ani), o femeie de afaceri, fostă fotomodel, personaj de reality show, autoare, a fost 10 ani vicepreședinta Organizației Trump„Brandul Ivanka Trump nu a fost niciodată printre cele mai vândute pe siteul nostru”, a spus Sarah Tanner, PR la Lyst, adăugând: „Să vedem o creștere atât de mare întro lună este incredibil și ne-a luat pe toți prin surprindere”.

Declarațiile negative cresc notorietatea

Motivul pentru creșterea spectaculoasă ar putea fi legat de faptul că cei care îl susțin deschis pe Donald Trump au decis să cumpere produsele sale, pentru a contracara boicotul. „Am cumpărat o pereche de pantofi făcuți de ea – sunt minunați și clasici, exact ca Ivanka Trump. Boicotați toate magazinele care au renunțat la produsele ei”, spunea cineva pe Twitter.

Altcineva scria: „În numele celor anti-Trump și a celor care boicotează produsele Trump, am cumpărat o geantă de umăr Ivanka. Pantofii mi-i cumpăr mâine”.

Campania de boicotare a produselor din industria miliardarului Trump s-a declanșat în toamna trecută, când au apărut dezvăluiri legate de comentarii cu caracter sexual făcute de Donald Trump în 2005.