Despre ce este vorba! Ivana Trump (fosta soţie) care se află într-o campanie de promovare a cărţii sale „Raising Trump”, şi-a atribuit titlul de Prima Doamnă, într-un interviu acordat ABC News.

„Am numărul direct la Casa Albă, dar nu voi suna, pentru că este Melania acolo”, a declarat Ivana Trump.

„Şi nu vreau să creez gelozie sau ceva de acest fel, pentru că sunt prima soţie a lui Trump. Ok? Eu sunt Prima Doamnă”.

Prin intermediul purtătoarei de cuvânt, Stephanie Grisham, soţia preşedintelui american a subliniat că nu a apreciat deloc declarațiile Ivanei Trump. „Este o declarație nefondată. Din păcate doar caută atenție și să facă zgomot”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump.

„Ea intenţionează să-şi folosească titlul şi rolul pentru a ajuta copii, nu pentru a vinde cărţi. Nu există clar niciun fundament pentru această declaraţie din partea unei foste. Este, din nefericire, doar zgomot pentru a atrage atenţia şi a ieşi în faţă”, a răspuns purtătoarea de cuvânt în urma declaţiei Ivanei fostă Trump.

Foştii soţi s-au căsătorit în 1977 și au divorțat în 1992. Au împreună trei copii: Ivanka, Donald Jr şi Eric. În timpul interviului, ea a spus că nu era preocupată de investigația federală a presupuselor legături ale campaniei Trump cu Rusia sau de orice legătură cu Donald Jr, care a fost invitat să depună mărturie."Știu că nu era deloc implicat în nici un fel de nelegiuire", a spus ea. IvanaTrump, care a crescut în Cehoslovacia, a discutat, de asemenea, despre imigrație, spunând: "Sunt imigrant și Donald construiește ziduri. Nu mă deranjează, deoarece trebuie să vă protejați granițele. "

Preşedintele SUA mai are alţi doi copii, pe Tiffany Trump cu cea de a doua soţie, actriţa Marla Maples, şi pe Barron Trump rezultat din căsătoria cu Melania Trump, titrază  The Telegraph.