Evenimentul Zilei > Actualitate > Ivan Patzachin e PREȘEDINTE ONORIFIC. Campionii CS Dinamo, premiați cu PLACHETA DE ONOARE a MAI
Ivan Patzachin e PREȘEDINTE ONORIFIC. Campionii CS Dinamo, premiați cu PLACHETA DE ONOARE a  MAI

Ivan Patzachin e PREȘEDINTE ONORIFIC. Campionii CS Dinamo, premiați cu PLACHETA DE ONOARE a MAI

În cadrul unei ceremonii care a avut loc, astăzi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, l-a numit în funcția de Preşedinte Onorific al Clubului Sportiv Dinamo, pe Ivan Potzaichin, multiplul campion olimpic și mondial. Totodată,

În contextul aniversării a 66 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, dar și pentru rezultatele remarcabile obținute în competițiile sportive, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a acordat cea mai înaltă distincție a Ministerului Afacerilor Interne – Placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, mai multor personalități ale sportului dinamovist.

Astfel, au fost medaliați: multiplului campion olimpic și mondial Ivan Patzaichin, antrenorului Lotului național de gimnastică al României Octavian Bellu și gimnastelor Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, Larisa Iordache și Diana Bulimar, medaliate cu aur pe echipe la recentul Campionatul European  care a avut loc la Sofia.

Cele două gimnaste au primit și câte un premiu financiar de 50.000 lei, din partea Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: