Evenimentul Zilei > Politica > IVAN: Comitetului Executiv Naţional al PSD ca în povestea lui Ali Baba şi cei 40 de hoţi
IVAN: Comitetului Executiv Naţional al PSD ca în povestea lui Ali Baba şi cei 40 de hoţi

IVAN: Comitetului Executiv Naţional al PSD ca în povestea lui Ali Baba şi cei 40 de hoţi

Eurodeputatul Cătălin Ivan a declarat că liderii PSD care se reunesc luni în şedinţa CEX nu sunt oripilaţi de ce vor afla despre Liviu Dragnea în scandalul Teleormanleaks, pentru că şi ei fac la fel.

„Imaginaţi-vă această şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD ca în povestea lui Ali Baba şi cei 40 de hoţi. După Teleormanleaks, când cei de la Rise Project vor apuca să studieze şi să scoată informaţii de pe acel hard disk, de pe documentele oficiale, facturi, firme fantomă, sute probabil de milioane de euro, trimise într-o direcţie sau alta, tot felul de cheltuieli ale familiei Dragnea susţinute de Tel Drum şi aşa mai departe, să vedeţi atunci scandal, pentru că eu cred că omul de rând care munceşte de dimineaţă până seara, ca să aibă ce să pună pe masă copiilor şi nu se ajunge cu banii de la o lună la alta va fi oripilat să afle luxul în care politicienii români şi firme satelit în jurul acestora trăiesc”.

„Cei de la masa CEX nu sunt oripilaţi sau şocaţi de ce vor afla despre Liviu Dragnea, pentru că ştiu foarte bine ce face Liviu Dragnea, pentru că şi ei fac la fel. Problema lor este că Ali Baba a fost prins, că informaţii despre sistemul ticăloşit din jurul lui Liviu Dragnea ies în sfârşit la iveală”, a mai spus Ivan la RFI.