"De când am părăsit micul ecran şi până la acest moment, au trecut 139 de zile şi 13 ore. O bucată de viaţă în care lumea a parcurs evenimente majore. Şi în viaţa mea s-a produs o schimbare majoră, prin apariţia copilului. A existat însă o constantă pe tot parcursul acestei absenţe: mi-a fost dor de tot ce trăiesc aici!", a spus Iuliana Tudor.

Protagoniştii serii de vineri, 18 martie, au fost Raluca Moianu, Constantin Trofin şi Loredana Groza.

Raluca Moianu, care a revenit în TVR cu emisiunea "Perechea potrivită" a recunoscut că "n-am mai îmbrăcat niciodată portul popular" şi a fost susţinută de Alexandru Mica. Cel de-al doilea invitat, Constantin Trofin, a fost secondat de Maria Butaciu.

Invitata specială a emisiuni "O dată-n viaţă" a fost Loredana. Iuliana Tudor i-a împlinit cunoscutei cântăreţe unul dintre cele mai importante vise – acela de a cânta piesa "Cine stă posomorâtă", în duet cu Angela Moldovan. Acesta melodie a fost primul cântec pe care l-a învăţat Loredana, în copilărie. Interpreta a îmbrăcat şi costumul de Căluşar pentru un joc popular, înainte de a oferi un microrecital, alături de trupa "Agurida".