Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Vântur: „Ușile rămân deschise în India”
Iulia Vântur: „Ușile rămân deschise în India”

Iulia Vântur: „Ușile rămân deschise în India”

Pentru un an, viața Iuliei Vântur a oscilat între România și India. Frumoasa româncă, despre care s-a scris că i-ar fi furat inima lui Salman Khan, spune că are o legătură specială cu India. După ce a apărut într-un videoclip alături de vedete îndrăgite la Bollywood - Pulkit Samrat și Bilal Amrohi - Iulia a fost solicitată pentru noi proiecte.

 „India are un loc special în sufletul meu, face parte din procesul meu de maturizare, din evoluția mea spirituală și nu numai. Am primit propuneri de televiziune, de teatru în limba engleză, de film, am înregistrat un nou cântec, însă nu am rezonat cu toate. Cred că fiecare lucru are un moment al lui, cel mai potrivit. Ușile însă rămân deschise”, a mărturisit vedeta, pentru EVZ. Când vine vorba despre viața sentimentală, Iulia încearcă să păstreze misterul. „Am câteva schițe, însă am învățat să las și viața să le coloreze. Câteodată viața ne oferă mai mult și mai frumos decât poate percepe mintea noastră”.

Pentru Iulia Vântur, prezentatoarea emisiunii „Ferma vedetelor”, care va începe în curând, la Pro TV, noul an a debutat în forță: s-a întors la televiziunea care a consacrat-o cu o nouă emisiune, la fermă: „În copilărie, îmi petreceam vacanțele la bunici, la țară. Îi ajutam la treburile casei, am învățat să fac diverse munci agricole și să am grijă de animale, însă atunci totul părea un joc pentru mine. Nu mai am exercițiu, însă conexiunea cu natura, cu animalele, e poate mai puternică acum, pentru că o înțeleg mai profund”.