Iubăreţ, excentric, diabolic, pianist. Cristian Sima: dragoste de broker şmenar

Iubăreţ, excentric, diabolic, pianist. Cristian Sima: dragoste de broker şmenar

A dispărut cu banii investitorilor şi este de negăsit. Poate fi oricând un personaj de roman. De orice fel de roman. Cu cât trece timpul de la recenta derulare a "Cazului Cristian Sima", cu atât ies la iveală tot mai multe informaţii.

Care conturează într-un mod inedit, personalitatea unui tip, care se pare că nu este doar un ţepar de marcă. "Excentric, un matematician care, printre altele, cânta la pian, şi a ştiut să facă bani. E diabolic", l-a caracterizat Teodor Ancuţa, cel care a fost şef al Bursei Sibiu înaintea lui Sima.

O altă femeie

Căsătorit, cu o fiică ce locuieşte în Elveţia, unde studiază pianul, Cristian Sima are o situaţie materială de invidiat. În Bucureşti deţine o casă mare într-o zonă de lux, iar în conturi are milioane de euro. Potrivit apropiaţilor, în viaţa lui Cristian Sima s-au produs în ultima vreme mai multe schimbări, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Una dintre ele ar fi că a divorţat de curând de soţia sa pentru o altă femeie... Motivul ar fi o relaţie cu Alexandra Gătej, fost consilier prezidenţial al preşedintelui Traian Băsescu pe probleme de afaceri. Aceasta este una dintre cele mai apreciate femei din zona de business, ocupând, timp de câţiva ani, funcţia de preşedinte al UnileverSouth Central Europe, poziţia din care controla opt ţări. La scurt timp după plecarea de la Unilever, Gătej a fost angajată în funcţia de consilier prezidenţial în cadrul Departamentului Mediului de Afaceri Intern şi Internaţional al Administraţiei Prezidenţiale. Avere şi fugar

Ne puteți urmări și pe Google News

Gătej are o declaraţie de avere impresionantă: are un apartament în Bucureşti de 424 metri pătraţi, cu o valoare de impozitare de 1.208.029 lei, conturi deschise în lei, dolari şi euro, în valoare de peste 300.000 de euro în echivalent, acţiuni la Unilever şi la firma în care soţul său este unic asociat. Gătej mai deţine o casă de vacanţă în Giurgiu, un apartament în Neptun, o casă în Bucureşti şi o cotă parte de 50% dintr-un apartament din Sibiu. Pe lângă acestea, ea are şi terenuri în Bucureşti, în comuna Putineiu, în Neptun, în comuna Dâmbovicioara şi unul în Sibiu.

Conform unor surse care şi-au păstrat anonimatul, apropiaţii se întreabă dacă fugarul suspect şi iubăreţ îşi va contacta femeia de afaceri...