Iubitul lui Taylor Swift, mai bogat pe zi ce trece. Relația cu vedeta îi bagă milioane în buzunar

Iubitul lui Taylor Swift, mai bogat pe zi ce trece. Relația cu vedeta îi bagă milioane în buzunar Taylor Swift. Sursa Foto: Facebook

Averea lui Travis Kelce, iubitul lui Taylor Swift crește vertiginos. Drept urmare acesta vrea să profite de pe urma celebrității pe care a obținut-o. Familia lui, inclusiv Jason și Kylie, sunt în căutarea unui reality show în stil Kardashian, pentru a-și valorifica faima. Iar Travis nu a ratat nicio șansă de a câștiga bani, de la vânzarea de tricouri până la colaborări pentru podcast.

Averea lui a început să crească din momentul în care a făcut publică povestea de dragoste cu Taylor Swift în toamna trecută. Iar acest lucru este în plină ascensiune. Mai multe surse spun că mai multe rețele mari de televiziune îi urmăresc pe Travis și fratele său Jason Kelce pentru propriul lor reality show.

Iubitul lui Taylor Swift pe urmele Kardashiencelor?

”Producătorii vânează întreaga familie Kelce, în special pe Jason și soția lui Kylie”, spune o sursă apropiată familiei. „Ideea este să îi transformăm într-o altă versiune a familiei Kardashian”. „Nivelul de interes pentru familia Kelce de când Travis a început să se întâlnească cu Taylor nu a trecut neobservat la Hollywood.

Dar este, de asemenea, foarte clar că sunt foarte însetați de atenție”, au continuat aceștia. Aceasta nu ar fi prima incursiune a lui Travis în reality show-uri. El a avut anterior propria emisiune de întâlniri în 2016, deși a durat doar un sezon.

Ne puteți urmări și pe Google News

El s-a întâlnit pentru scurt timp cu Kayla Benberry după spectacol. Aceeași sursă a spus că Travis și Jason „îmbrățișează în mod clar fiecare oportunitate de a face bani și nu au nicio problemă în acest sens”.

Taylor Swift și Travis Kelce

Taylor Swift și Travis Kelce

Cântăreața a cheltuit jumătate de milion de dolari să-și îmbrace iubitul

Taylor, de asemenea, ar fi investit în relația ei cu Travis, cheltuind chiar și jumătate de milion de dolari pentru garderoba lui. Travis și Taylor nu s-au sfiit să-și etaleze dragostea. Starul NFL a fost forțat să-și vândă casa din Kansas după ce Swifties i-a descoperit adresa. S

e pare că aici a cheltuit 6 milioane de dolari pe o altă proprietate cu funcții de securitate îmbunătățite. Averea netă raportată a lui Travis este de 30 de milioane de dolari.