Hairstilistul de origine libaneză Fadi Fawaz (foto jos) nu crede că va uita vreodată clipa în care a intrat în camera muzicianului din casa pe care o deținea în comitatul Oxfordshire și l-a găsit fără suflare. Medicii chemați la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Și Kenny Goss, unul din foștii parteneri de lungă durată ai lui George Michael, și-a exprimat public durerea față, menționând bunătatea uriașă cu care era înzestrat regretatul superstar. Într-adevăr, publicul a aflat, în ultimele ore, cu plăcută surprindere cât de generos fusese solistul chiar și cu persoane pe care nu le cunoștea, dăruind milioane în scopuri caritabile.

George Michael, 53 de ani, a murit în ziua de Crăciun în casa sa de peste patru milioane de lire sterline pe care o cumpărase în apropiere de Londra, în ideea că va fi mai puțin deranjat de priviri curioase, în condițiile în care se lupta de mai mulți ani să-și vindece dependența de droguri.

Mai multe surse au declarat, zilele acestea, că solistul nu era nici pe departe vindecat, așa cum ar fi vrut să se creadă, el fiind tratat de mai multe ori în ultima vreme pentru supradoză. ”A fost dus de urgență la spital cel puțin de câteva ori. Lua heroină. Oricum e un miracol că a supraviețuit chiar și atât la câte probleme de sănătatea avea”, a declarat o sursă pentru Daily Telegraph.

O altă sursă din anturajul solistului a confirmat, de asemenea, că acesta nu reușise să se lase și că, până în urmă cu câteva săptămâni, petrecerile din casa londoneză de opt milioane de lire sterline, țineau adesea până în zori. ”Și nebunia a continuat până aproape de ziua morții”, a povestit Gary Farrow, un guru al relațiilor publice.  

Doctorii de pe ambulanță au ajuns la domiciliului lui George Michael la 1.42, ora locală, iar poliția solicitată ulterior a declarat că nu este o moarte care să ridice semne de întrebare.

”Trebuia să luăm masa de Crăciun. Știam că așteapa asta nu nerăbdare. M-am dus să-l trezesc, dar el era deja mort. Pentru mine, toată bucuria a devenit o uriașă tragedie. Vreau ca oamenii să și-l amintească așa cum era: o persoană minunată”, a declarat Fadi Fawaz pentru Daily Telegraph.