Evenimentul Zilei > International > Iubita teroristului Amedy Coulibaly a ajuns în Siria, unde a acordat un interviu. Ce a declarat
Iubita teroristului Amedy Coulibaly a ajuns în Siria, unde a acordat un interviu. Ce a declarat

Iubita teroristului Amedy Coulibaly a ajuns în Siria, unde a acordat un interviu. Ce a declarat

Statul Islamic susţine că Hayat Boumeddiene, concubina teroristului Amedy Coulibaly, unul dintre autorii atacurilor de la Paris, a ajuns în Siria.

Potrivit revistei Dar Al Islam, care aparține organizaţiei teroriste Stat Islamic în Irak şi Siria, Hayat Boumeddiene a ajuns în "califatul islamic", conform B1 TV.

Hayat Boumeddiene, de 26 de ani, a acordat un interviu unei reviste islamiste, în care afirmă că Amedy Coulibaly avea o "dorinţă arzătoare de a lupta împotriva inamicilor lui Allah".

Publicaţia teroristă nu oferă nicio imagine cu Hayat Boumeddiene, însă o prezintă drept "soţia fratelui nostru martir", relatează CNN.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: