Iubita secretă a lui Michael Jackson | VIDEO

Iubita secretă a lui Michael Jackson | VIDEO

Grace Rwaramba a început să lucreze pentru Michael Jackson ca secretară, în 1991. Se pare că la începutul anilor 90 ea a avut o legătură cu Jermaine, fratele lui Michael.

În 1999 a devenit bona copiilor şi în scurt timp a preluat frâiele întregii familii, devenind cea mai importantă femeie din viaţa lui Michael. Fotograful personal al lui Michael, Ian Barkley, a dezvăluit că povestea de dragoste a celor doi nu era un secret pentru cei apropiaţi. Mai mult, el a spus că cei doi nu se comportau ca şi cum ar fi fost patron şi angajat, ci ca soţ şi soţie, iar copiii îi spuneau lui Grace "mamă", conform Daily Mirror şi The Sun. Se spune chiar că iubita lui Michael avea o putere atât de mare în viaţa lui, încât îi controla toate vizitele, chiar şi pe cele ale familiei. Se pare că i-a interzis, cu trei ani în urmă, lui Joe Jackson, tatăl lui Michael, să vină în vizită.

Posibil casătoriţi?

Legătura dintre Grace şi copii este atât de puternică, încât aceştia au plâns după ea şi au vrut ca aceasta să le fie alături după moartea tatălui lor. Curând după moartea starului, Grace s-a întors la Beverly Hills pentru a fi alături de copii, după ce familia megastarului a rugat-o acest lucru. Sunt şi voci care spun că Grace ar trebui să aibă custodia copiilor, pentru că este cea mai în măsură să se ocupe de ei. Bona, care îi descrie pe copiii lui Jackson ca pe "copiii mei", a declarat într-un interviu: "I-am ţinut în braţe în fiecare zi, de când s-au născut". S-a spus că Michael şi bona s-ar fi căsătorit în secret, dar Grace a dezminţit acest lucru. Bona nu a divorţat nici acum de primul ei soţ Stacey Addair. <iframe width="640" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/P5QRfjXImX8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News