Evenimentul Zilei > Actualitate > Să vezi şi să nu crezi! Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, face marcaj strâns unui banal model Kia
Să vezi şi să nu crezi! Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, face marcaj strâns unui banal model Kia

Să vezi şi să nu crezi! Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo, face marcaj strâns unui banal model Kia

Iubita celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, fotomodelul rus Irina Shayk, a făcut valuri la standul Kia de la Salonul auto de la Istanbul, acolo unde s-a lăsat fotografiată lângă o maşină pentru oameni obişnuiţi - modelul compact în trei uşi pro_cee'd.

Femeile frumoase sunt o obişnuiţă la orice salon auto. Mai rar se întâmplă însă ca, lângă o maşină – şi încă una aproape banală -, să-şi facă apariţia o tipă nu doar superbă, ci şi celebră. Acestea fiind zise, alipirea numelor Irina Shayk şi Kia pare de neînchipuit!

Incredibil, dar adevărat, răpitoarea Irina Shayk – iubita fotbalistului multimilionar Cristiano Ronaldo – şi-a pus la bătaie talentele la standul pe care Kia l-a organizat cu prilejul ediţiei din acest an a Salonului auto de la Istanbul, vesteşte „carscoop.com”.

Celebrul fotomodel rus, cunoscut pentru pictorialele (incendiare desigur) în costume de baie realizate de revista Sports Illustrated, a făcut valuri atunci când s-a unduit pe lângă o maşină pentru oameni obişnuiţi – autoturismul compact în trei uşi Kia pro_cee’d.

Cu adevărat senzaţional ar fi fost ca Irina să se lase fotografiată la volanul maşinii coreene, pe care iubitul său, atacant la Real Madrid, ar putea-o achiziţiona, probabil, cu banii pe care îi primeşte pentru o repriză jucată în tricoul echipei din capitala Spaniei. Dar asta ar fi fost, probabil, prea de tot!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.