Samantha Rowley are un trecut amoros de milioane, și la propriu, dar și la figurat.

Până să se combine cu marele Plein, blonda i-a căzut cu tronc lui James Stunt, un miliardar englez despre care putem spune cu ușurință că este unul dintre cei mai bogați pământeni. Afaceristul a fost căsătorit cu Petra Ecclestone (fiica boss-ului de la Ferrari, Bernie Ecclestone- care deține o avere de 5 miliarde de euro!),  și cu asta am spus cam totul despre el.

Revenind la Samantha, și la norocul ei, imaginați-vă că frumoasa blondă a primit un inel de logodnă de la James Stunt care valora 1,5 milioane de lire sterline. I-a căzut cu tronc și a iubit-o extrem de mult, dar n-a fost să fie!

Iată că Samantha a ajuns în brațele unui alt bărbat celebru, tot bogat – dar pe altă scară (un fel de Mercalli al cutremurelor). Philipp Plein a prezentat-o drept noua lui iubită și are toate motivele să se mândrească cu ea, la cât de bine arată.

Philipp Plein s-a iubit în trecut cu două românce, Andreea Sasu și Mădălina Ghenea, dar s-a spus că a avut o idilă și cu Loredana Chivu. Mai mult, el a făcut o pasiune pentru Bianca Drăgușanu și a încercat să o cucerească prin orice metodă posibilă. A trimis chiar și un avion privat după superba blondină, însă fosta  prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” l-a refuzat.