Italia: Un român a stat la închisoare pentru un viol inventat de o bătrână

Italia: Un român a stat la închisoare pentru un viol inventat de o bătrână

Situaţie incredibilă provocată de o femeie de 87 de ani din Italia. În urmă cu doi ani, Saint Petrişor (foto), un român care lucrează ca zidar în localitatea Castelcovati, din apropiere de oraşul Brescia, a fost acuzat de viol de o bătrână în vârstă de 87 de ani.

Bărbatul, care atunci avea 32 de ani, a fost arestat preventiv pentru 45 de zile, mai ales că testele medicale au arătat că femeia întreţinuse raporturi sexuale. Astfel anchetatorii au presupus că violul chiar a avut loc. Numai că la începutul acestei săptămâni, românul a fost achitat de o instanţă din Italia. Norocul românului a fost reprezentat de probele ADN găsite pe cearşafurile bătrânei.

Acestea au demonstrat că femeia întreţinuse relaţii sexuale cu un vecin de 68 de ani. Şi totuşi, ce a determinat-o să îl acuze pe român de fapte atât de grave? Românul locuia împreună cu soţia sa şi cei doi copii într-un apartament învecinat cu cel al bătrânei şi aceasta era deranjată că din casa lui Saint Petrişor se auzea mereu gălăgie. Aşa că s-a gândit să îl acuze de viol pentru a scăpa de el.

Ne puteți urmări și pe Google News