Bătaie între românii invitați la un botez în Italia. Petrecerea s-a încheiat la spital

Bătaie între românii invitați la un botez în Italia. Petrecerea s-a încheiat la spital Italia. Sursă foto: Pixabay

Un botez organizat de câțiva români stabiliți în Italia s-a transformat într-o bătaie generală. Mai mulți invitați s-au luat la bătaie, pe fondul unui schimb de replici. In final, unul dintre cei implicați a avut nevoie de spitalizare.

Incidentul a avut loc la o petrecere festivă, într-o sală de recepții din provincia Perugia, Umbria. Românii invitați la petrecere au ajuns la un conflict major, iar de aici până la violență a fost un singur pas.

 Bătaie la un botez din Italia

Evenimentul festiv organizat în Perugia a degenerat într-o confruntare violentă, conform presei din Italia. În urma unor schimburi de replici, sala în care avea loc botezul s-a transformat într-un câmp de bătălie pentru cei implicați în scandal.

Carabinieri, Italia

Carabinieri. Sursa foto: Dreamstime.com

Potrivit presei străine,  conflictul ar fj fost alimentat și de consumul de alcool.  Șase români s-au luat la bătaie, împărțindu-și pumni și picioare sub privirile îngrozite ale invitaților.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost necesară intervenția autorităților

Cei șase bărbați implicați în conflict au vârste cuprinse între 25 și 38 de ani. Aceștia erau invitați la eveniment alături  de familiile lor. Conform presei italiene, toți erau cetățeni români, rezidenți în zona Foligno.

În urma acestei confruntări, unul dintre românii implicați a avut nevoie de spitalizare. Acesta a suferit răni grave, inclusiv fracturi la nas și membrele superioare. După intervenția forțelor de ordine italiene, bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul din Perugia.

Bătaie, Italia

Carabinieri Roma. Sursa foto: Dreamsrime.com

Italia. Românii care au provocat scandalul, probleme cu legea

Românul care s-a ales cu răni grave în urma acestei confruntări va rămâne internat pentru 30 de zile, potrivit estimărilor medicilor italieni. În urma acestui conflict, cei șase bărbați implicați au fost denunțați la Parchetul din Perugia.

Un alt român din Italia are probleme cu legea după ce a tâlhărit și bătut un trecător. Scenele au avut loc în gara din Milano. Imagine obținute de polițiștii italieni de pe camerele de supraveghere din zonă arată că victima  a fost lovită cu pumnii şi picioarele pe tot corpul. Românul i-a furat un I-Phone 14 Pro, portofelul și i-a smuls încălţările de firmă.

Carabinieri au reușit să-l prindă pe român abia după o lună de investigații.