În timp ce numărul morţilor a trecut de 300, iar 14.380 sunt infectaţi de acest virus în China, mai există şi unii care se bucură pe reţelele de socializare. Pe pagina de Facebook „Mândri că suntem musulmani”, care numără mai mult de 94.000 de urmăritori, virusul ucigaş a fost salutat şi considerat ca o pedeapsă a lui Allah pentru necredincioşi.

Comentariile la postare sunt incredibile

-„În fapt e adevărat, este o pedeapsă a lui Alla(sic): virusul este originar din şarpe, animal asociat cu demonul”.

-Un altul scrie: „Ceea ce semeni aia aduni şi acum e momentul când trebuie să adune pentru tot răul pe care l-au făcut fraţilor şi surorilor noastre şi creaturilor lui Allah”.

-„China – remarcă un altul- va culege ceea ce a semănat, iar acesta este doar începutul”.

-„Allah i-a trimis un virus care va ucide multe persoane, Allahu akbar”, comentează un individ. M.Y.R.S., unul dintre cei mai activi de pe pagină e sigur că: „Aceşti necredincioşi nu ştiu că trebuie să dea socoteală lui Allah, iată-i acum cum trăiesc sub teroare şi teamă, iată-i prizonieri în propriul lor oraş. Allah akbar”.

Ceea ce este şi mai interesant că Facebook – mereu foarte atent când se pune problema de a cenzura – se pare că de data asta nu este interesat, notează Il Giornale.

Te-ar putea interesa și: