În orașul Sankt Petersburg din Rusia, în apropierea locului în care fotbaliștii englezi vor fi cazați pe durata Campionatului Mondial, polițiștii au întreprins o acțiune în forță împotriva unor indivizi suspectați că ar ține legătura cu un recrutor terorist, relatează Daily Mail.

Momentele în care forțele de ordine, inclusiv echipe de acțiunea rapidă ale Ministerului de Interne din Rusia și agenți ai serviciilor secrete FSB, îi rețin pe cei șapte indivizi au fost surprinse de poliție. Mai mulți dintre suspecți purtau doar lenjerie intimă în momentul în care au fost reținuți de polițiști.

Trei bărbați au fost reținuți și unul a fost omorât, după ce serviciile secrete au ajuns la o presupusă celulă teroristă ISIS din Rostov-pe-Don, unde se va disputa și meciul Anglia-Tunisia.

Doi bărbați, originari din estul Asiei, în vârstă de 21 de ani au fost puși sub acuzare pentru pregătirea de participare într-o activitate a unei organizații teroriste în Sankt Petersburg, conform surselor din interiorul poliției.