În ultimele zile, tabloidele l-au declarat vinovat chiar pe Andi Bănică. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni TV din Republica Moldova, Fabrica de Staruri, iar începutul relației dintre ei s-a consumat chiar în fața camerelor de luat vederi. Încă din 2012, Rimes spunea în interviurile din Moldova că visează să se lanseze în muzică și țintește chiar la piața românescă.

Andi i-a scris succesul

Plini de optimism, drumul celor doi tineri nu a fost atât de ușor pe cât și-au închipuit. Căutările spre succesul made în Romania au durat mai bine de cinci ani, iar piesa care a propulsat-o pe Rimes în topuri a fost scrisă chiar de fostul soț, Andi Bănică. În timpul căutărilor, bruneta a visat la celebritate, iar soțul i-a fost primul fan. În urmă cu ceva ani, aceștia recunoșteau public că se descurcă greu financiar, dar Andi alerga între România și Republica Moldova ca să asigure veniturile familei. Dovadă stau interviurile de peste Prut.

Rimes s-a îndrăgostit de alt bărbat

După ce Andi Bănică a semnat superhitul „Visele” , iar bruneta a intrat în atenția publicului din România, relația dintre cei doi a început să scârție. Atât de tare, încât doar actele mai erau dovada unei foste relații cu producătorul. Deși colegi la aceeași casă de producție, cei doi nu mai împărțeau nimic, iar în cercurile de prieteni, Andi povestea despre sacrificiile pe care le-a făcut în numele iubirii ani la rând.

Visa pe piesele lui Killa Fonic

Mignona artistă nu s-a mai gândit la împăcare și s-a îndrăgostit rapid de un alt bărbat, de această dată, mai tânăr și mai faimos decât Bănică. „Sunt îndrăgostită de un băiat pe care îl știe toată lumea”, recunoștea cântăreața într-un interviu. Mai târziu, presa a aflat că s-a iubit cu Killa Fonic, deși cei doi nu au recunoscut niciodată, public, idila amoroasă. Relația cântăreților s-a consumat înainte ca Rimes să fi avut actele de divorț finalizate.

Cunoștințe vechi și colegi buni

În prezent, relația dintre cei doi se rezumă strict la studio, acolo unde se mai întâlnesc. După „Visele”, Andi Bănică nu a mai scris pentru fosta soție, concentrându-și atenția pe piesele altor artiști. Între cei doi au rămas doar amintirile frumoase și se pare că au făcut pace cu trecutul. „Lui Andi Bănică îi datorez cariera mea”, spune Rimes, de fiecare data când este întrebată despre fostul soț.