Evenimentul Zilei > Actualitate > Irina Rimes a SPUS TOTUL! MĂRTURISIRI neștiute despre viața ei intimă. Cui îi dedică piesa „Nu știi tu să fii bărbat”
Irina Rimes a SPUS TOTUL! MĂRTURISIRI neștiute despre viața ei intimă. Cui îi dedică piesa „Nu știi tu să fii bărbat”

Irina Rimes a SPUS TOTUL! MĂRTURISIRI neștiute despre viața ei intimă. Cui îi dedică piesa „Nu știi tu să fii bărbat”

Îndrăgita cântăreață Irina Rimes s-a despărțit de iubitul ei, Cristi Comaroni, care este un chitarist din trupa cu care vedeta își susșine concertele.

Irina Rimes a mărturisit, în cadrul emisiunii „Vocea României”, de la Pro Tv că piesa „Nu știi tu să fii bărbat” era adresată fostului ei soț, care a părăsit-o pentru o contabilă. 

Irina nu a lansat piesa decât după despărțirea de actualul iubit, pentru că altfel s-a gândit că acesta ar fi putut să o interpreteze personal. 

„E o piesă mai veche, dar nu am lansat-o la acel moment pentru că eram într-o relație. M-am gândit la omul de lângă mine. Poate ar fi auzit versurile și știind că îmi cânt viața, ar fi suferit”, a spus jurata de la Vocea României.

„Un gram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: „Ce ai făcut?”, „Pe unde ai fost?”, „Dar de ce ai zâmbit?”. Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin”, spunea Irina Rimes.