Evenimentul Zilei > Politica > Irina, în pericol? NOUA STEA DIN PSD ajunge în zona lui Dragnea. Made in Teleorman. News alert
Irina, în pericol? NOUA STEA DIN PSD ajunge în zona lui Dragnea. Made in Teleorman. News alert

Irina, în pericol? NOUA STEA DIN PSD ajunge în zona lui Dragnea. Made in Teleorman. News alert

Un nou personaj originar din Teleorman a fost angajat la Camera Deputaţilor. Este vorba despre Cristina Tatu, fost consilier judeţean PSD.

De pe pagina peronală de Facebook a acesteia, reise că, Cristina Tatu este acum angajată a Camerei Deputaților și că face un internship în materie de exercitare a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Cristina Tatu, specialistă în televiziune, fost consilier judeţean, este absoventă a Facultăţii de Geografie şi a cursurilor Intact Media, avându-l ca mentor pe Vasas Ferencz și se pare că a lucrat la Antena 1 și Digi, scrie liberinteleorman.ro.

Din postările Cristinei Tatu pe rețelele de socializare, se remarcă faptul că e o iubitoare de citate și că e extrem de fotogenică.

Foto: Facebook

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.