Irina Margareta Nistor, în echipa Digi24

Irina Margareta Nistor, în echipa Digi24

Criticul de film este prezentatorul primei ediţii din nou sezon al emisiunii "Ca-n filme", ce debutează duminică, 16 septembrie, de la ora 20.20

Cunoscută mai ales din postura de critic şi traducător al filmelor de pe video, Irina Margareta Nistor va fi prezentatorul primei ediţii din noul sezon "Ca-n filme".

Din luna septembrie, emisiunea de cultură cinematografică de la Digi 24 va avea nu un prezentator, ci câte o personalitate pentru fiecare ediţie. Telespectatorii Digi24 se vor întâlni, în fiecare săptămână, cu cineaşti români de excepţie, regizori şi actori, specialişti din industria filmului aflaţi de această dată în postura de prezentatori.

În prima editie a noului sezon Irina Margareta Nistor propune o reîntoarcere in anii '80, când VHS-ul era rege în casele românilor şi când vecinii se adunau în apartamentul câte unui fericit cu televizor si video, să se uite toată noaptea la filme. Emisiunea va recreea atmosfera din acele vremuri în care românii se refugiau în filmele piratate şi trăiau la alături de Chuck Norris si Bruce Lee.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe lângă rubricile deja consacrate: "Istoria cinematografiei", "Tehnica cinema" şi "Interviu cu un cineast", telespectatorii Digi 24 vor vedea un interviu eveniment cu regizorul Nae Caranfil şi imagini din culisele producţiei "Despre oameni şi melci". Toate aceste şi multe altele duminică, de la 20.20, în noul sezon al emisiunii "Ca-n filme".