Irina Deleanu, Aneta Sîngeorzan, Elena Kovacs și Claudia Motea, premiate la Gala "Femeile de Succes ale anului 2015"

Irina Deleanu, Aneta Sîngeorzan, Elena Kovacs și Claudia Motea, premiate la Gala "Femeile de Succes ale anului 2015"

Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, fosta campioană mondială Irina Deleanu, a primit premiu de excelență pentru activitatea sa dedicată sportului în cadrul galei "Femeile de Succes ale anuliu 2015", eveniment ajuns la a XII-a ediție și organizat de Professional Celebrity, Succesful Women Magazine și Ambasad'or Events.

Prin implicare, efort și susținută de întreaga suflare a gimnasticii ritmice din România, Irina Deleanu, maestru emerit al sportului românesc, a reușit în 2003 să desprindă această minunată ramură sportivă de Federația de Gimnastică, dovedind de atunci că ritmica din România poate exista ca o instituție de sine stătoare cu rezultate extraordinare și o dezvolate pe măsură. Managerul general al companiei româno-germane Auto Schunn, Elena Kovacs, e un exemplu atipic pentru industria de resort: când îi propui un interviu unui manager general din branșă, te aștepți să fii "bombardat" cu cifre și raportări seci. În schimb, în Elena Kovacs, una dintre cele mai influente femei din industria auto de la noi, descoperi un interlocutor agreabil, care povestește cu pasiune și plăcere despre modul în care se pliază valorile Mercedes-Benz pe aspirațiile și nevoile femeii moderne. Iar experiență de peste două decenii în domeniu arată că și-a însușit în totalitate celebra deviză Daimler, "The Best or Nothing". Timp de zece ani, Claudia Motea s-a impus în Canada, atât ca actriţă dar şi ca dramaturg, câştigând importante premii pentru actorie şi dramaturgie în cadrul festivalurilor de teatru și film canadian. (Best actress, Best Original Script, Best Production, Best Audience Award– și o nominalizare Brickenden Award similar cu Premiul de Excelență în dramaturgia canadiană -at the London Theatre Film Festival) Debutul ei hollywoodian a fost în 2010  la The Magic Castle în showul de varietăţi The Big IF. Alte participări în USA : Hollywood Film Festival, Los Angeles Comedy Fest, Hollywood Fringe Festival, New York in LA, Lincoln Center Theater Festival.

Pentru Aneta Sîngeorzan, premiată pentru cariera sa în televiziune, ziua începe la 4 dimineața, de aproape 3 ani. De 8 ani, are o singură iubire, care este și cea dintâi, căpătată la Facultatea de Jurnalism din Cluj-Napoca. Această iubire dintâi se numește Realitatea TV, unde prezintă în prezent matinalul alături de Dorin Chioțea.

O ardeleanca destoinică, onestă, pasionată de ceea ce face, frumoasă, sensibilă și aspră cu sine. Aneta Sîngeorzan, cea care  înseninează diminețile și ajută să rezistăm în Realitatea prezentului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ionela Balaș, premiu de excelență în activitatea umanitară, este unul dintre cei mai reprezentativi oameni ai ținutului Sighișoarei, un simbol de femeie împlinită, ce se definește prin aceste cuvinte- luptătoare, generoasă, profesionistă!

Este de profesie economist cu master în Audit Financiar și director executiv la Fundația Project România de 7 ani în cadrul căreia în ultimul an a finalizat construcția a 15 case sociale în care s-au mutat familii cu câte 6-7 copii. Totodată se ocupă de 800 de persoane defavorizate care primesc de două ori pe săptămână mâncare caldă. În acest an , cu ocazia sărbătorilor de iarnă a reuțit să facă fericiți un număr de 4000 de copii din zona Sighișoarei, copii care au primit cadouri la școală și grădiniță.

Cele mai importante personalități feminine ale anului au fost prezente și premiate în cadrul formatului de gală realizat, inițiat și moderat de Mihaela Șerban în urmă cu 12 ani. "Acest proiect aduce în atenția publiculiu în fiecare an personalități marcante ce au impresionat publicul din punct de vedere profesional, femei înzestrate cu talent, ambiție, voință și perseverență, ce au lăsat în urmă momente și acțiuni unice. Criteriile de evaluare au fost popularitatea, valoarea, recunoașterea, implicarea socială, studiile, imaginea și realizările profesionale", a explicat Mihaela Șerban publicației www.iClara.ro.

Elena Merișoreanu, Cezara Dafinescu, Ionela Prodan, Simona Gherghe, Oana Turcu, Gabriela Cristea, Florentina Fântănaru, Adelina Pestrițu, Andra, Elisabeta Turcu, Ionela Năstase, Diana Bart, Ionela Năstase (Tango), Monica Ghiurco, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Șelaru, Adriana Antoni, Viorica Iurașcu, Viorica Macovei, Diana Bișinicu, Stela Popescu, Norina Stoica și multe alte doamne au fost omagiate la Gala "Femei de Succes 2015", evenimentul dedicat celor mai importante personalități feminine.