Evenimentul Zilei > Justitie > Ipoteză incendiară despre prinderea lui Sebastian Ghiță. „AVEA PREGĂTIRE CONTRA-INFORMATIVĂ, NU PUTEA SĂ SE LASE PRINS CĂ UN PROST”
Ipoteză incendiară despre prinderea lui Sebastian Ghiță. „AVEA PREGĂTIRE CONTRA-INFORMATIVĂ, NU PUTEA SĂ SE LASE PRINS CĂ UN PROST”

Ipoteză incendiară despre prinderea lui Sebastian Ghiță. „AVEA PREGĂTIRE CONTRA-INFORMATIVĂ, NU PUTEA SĂ SE LASE PRINS CĂ UN PROST”

Fostul ofiţer SRI Adrian Radu, cel care în decursul timpului a făcut mai multe dezvăluiri despre corupţia din sistem şi din instituția pentru care a lucrat, prezintă, în exclusivitate, pentru EVZ, o ipoteză halucinantă cu privire la prinderea lui Sebastian Ghiță, la Belgrad.

Fostul ofiţer SRI Adrian Radu, cel care în decursul timpului a făcut mai multe dezvăluiri despre corupţia din sistem şi din instituția pentru care a lucrat, a transmis, pentru EVZ, argumente care, în opinia sa, arată că serviciile secrete nu erau străine de plimbarea ex-deputatului prin Europa, iar capturarea sa la Belgrad a avut un scop precis.

1. În interiorul SRI se cunoaștea faptul că se negociază cu Sebastian Ghiță pentru a nu mai scoate casete cu dezvăuiri, pentru a o proteja pe Laura Codruța Kovesi. Spatele făcut lateral de Florian Coldea a fost făcut de ochii lumii, el lucrând tot la SRI (nu numai la Academia de Informații), ci are biroul la o locație în pădurea Băneasa.

2. Deci se știa unde este Sebastian Ghiță.

3. DAN TAPALAGĂ A SCRIS O ABERAŢIE CONFORM CĂREIA, SEBASTIAN GHIŢă S-AR AFLĂ ÎN SERBIA UNDE A AVUT O ÎNTÂLNIRE CU DAN ANDRONIC (TAPALAGĂ FIIND UN OM AL SISTEMULUI), FIIND PRIMA DATĂ CÂND S-A ÎNCERCAT COMPROMITEREA JURNALISTULUI CARE ÎNCEPUSE DEZVĂLUIREA ÎN EVZ, "STATUL SUNTEM NOI"

4. (RE)CONFIRMAREA DEZVĂLUIRILOR LUI DAN ANDRONIC DE CĂTRE OPREA AU SCURTCIRCUITAT SECURITATEA CARE CONDUCE ACUM ROMÂNIA. (ÎNTRE TIMP, DAN ANDRONIC A FOST PUS SUB ACUZARE, FIIND A DOUĂ ÎNCERCARE DE DISCRETIZARE A JURNALISTULUI PENTRU CĂ DEZVĂLUIRILE SALE SĂ NU MAI AIBĂ CREDIBILITATE)

5. Sistemul, în disperare, a efectuat această combinație care să ”împuște doi iepuri: să îl scoată pe Dan Tăpălagă ( “Cred că l-au așteptat să ajungă la Belgrad ca să aibă o telenovelă completă și să nu-l lase pe Tapalagă să scrie despre cultură vreo șase luni…”) și să pună batista pe țambal în dezvăluirile jurnalistului care au au devenit o bombă pentru sistem. Este stilul SRI de a mușamaliza un scandal cu un alt scandal, este combinația SRI.

6. Sa fim seriosi, Sebastian Ghita se plimba prin toata Europa (Austria, Franta, Italia etc) fără să fie prins de aceste autorități și este prins de autoritățile din Serbia? Credeți că aceste autorităti sunt mai performante ca restul?

7. Sebastian Ghiţă nu este prost şi avea pregatire contrainformativă. Deci, nu este prins în celelalte țări și vine să se întâlnească cu fratele lui, chiar în Serbia să fie prins, la o zi după ce scandalul dezvaluirilor lui Dan Andronic a luat amploare? Din rubrica: "sunt mai prost ca toată lumea", azi Sebastian Ghita. Doar pentru că alți fugari, mai slabi pregatiți (informativ), au rezistat ani de zile în …..exil.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: