Evenimentul Zilei > Actualitate > Ipoteză HALUCINANTĂ! „Dan Adamescu a fost OMORÎT!” Ultimele dezvăluiri ARUNCĂ ÎN AER lumea POLITICĂ din România
Ipoteză HALUCINANTĂ! „Dan Adamescu a fost OMORÎT!” Ultimele dezvăluiri ARUNCĂ ÎN AER lumea POLITICĂ din România

Ipoteză HALUCINANTĂ! „Dan Adamescu a fost OMORÎT!” Ultimele dezvăluiri ARUNCĂ ÎN AER lumea POLITICĂ din România

Unul dintre ultimii oameni care au vorbit cu Dan Adamescu înainte ca acesta să moară a fost jurnalistul Alexandru Căutiş. Acesta a făcut dezvăluiri incredibile despre modul în care s-a desfăşurat viaţa lui Adamescu în raport cu oamenii politici ai României.

Apropiatul lui Dan Adamescu este convins că omul de afaceri a fost omorît pentru că a avut prea multe informaţii şi critică dur faptul că acesta a fost lipsit de ultima dorinţă. 

"Un mare român, Dan Adamescu, a murit. Fiindcă ştia prea multe.Nu am fost niciodată angajatul lui Dan Adamescu. L-am stimat pentru că era, în felul lui, un mare român şi un om de onoare. Înainte de a fi arestat am avut cîteva întâlniri cu el. Dan Adamescu mi-a mărturisit cui a dat şpăgi, mai exact, cui a fost forţat să dea şpăgi. M-am îngrozit. Oameni din toate partidele au venit şi l-au şantajat în timp! Şi nu numai. A vrut să colaboreze cu DNA-ul şi nu i s-a acceptat. Ştiu şi de ce. Ar fi ajuns la un nume important (nu din DNA), nume pe care Adamescu l-a rostit în întâlnirile cu mine.
Dan Adamescu nu a murit. Eu cred că Dan Adamescu a fost omorât! I s-a permis târziu să facă intervenţiile medicale pe care le solicita, iar când starea i s-a agravat… Aici s-a produs cea mai mare mişelie: Dan Adamescu a cerut să moară ţinându-şi sora de mână. I s-a spus că nu i se va permite acest lucru. De ce? Cum să fii atât de ticălos să nu-i respecţi unui om o ultimă dorinţă ca aceasta? Probabil că cineva s-a temut că Adamescu îi va mărturisi surorii sale acel nume şi altele. De acel nume se leagă dezastrul în care ţara s-a afundat azi. Zilele trecute cineva mi-a spus că Dan Adamescu şi-a mai revenit. 
I-am spus că vreau să-l întâlnesc şi mi s-a răspuns că şi el a întrebat de mine, cu speranţă şi că regretă că nu mi-a ascultat sfatul de a mărturisi tot, inclusiv cum a dat bani acelui nume. Dan Adamescu era fiu de deţinut politic şi mi-a spus, când era încă liber, că nu i se pare demn ca el să denunţe pe cineva, chiar dacă acel cineva îi vrea moartea. Bănuia de atunci că asta se urmărea. Dan Adamescu întrunea de prin octombrie cerinţele eliberării condiţionate, dar i s-a refuzat acest drept. Cineva s-a temut de bolnavul deţinut Dan Adamescu, la fel cum acel cineva s-a temut de muribundul Dan Adamescu, pe care l-au lăsat să moară singur, neavând la căpătâi pe sora lui.
Dumnezeu să-l ierte pe Dan Adamescu!"