Primăria Sectorului 1 a decis să facă în Parcul Bazilescu un loc special pentru ca suporterii echipei naţionale a României să vizioneze meciurile din Franţa. Numai că organizatorii nu s-au gândit la toate lucrurile la care ar fi trebuit.

Aceştia, pentru a avea grijă de liniştea şi ordinea publică, au interzis ca meciul să fie vizionat în totalitate la acest ecran din parc. Ci numai până la ora 23. Potrivit site-ului primăriei, se va putea viziona numai prima repriză a meciurilor care încep la ora 22.00. Inclusiv a meciului dintre România şi Franţa, de la deschiderea Campionatului European de Fotbal.

Măsura nu a fost primită cu căldură de către cei mai mulţi dintre cei care au observat acest lucru. Ei s-au declarat indignaţi de faptul că pot vedea numai o repriză şi au transmis că ori îl dau pe tot, ori mai bine să nu transmită meciul.

Amplasarea ecranului gigant din Parcul Bazilescu face parte din Proiectul Social – Cultural  și Recreativ "Fotbal în Parc" derulat de Primăria Sectorului 1.

Citește și: