Iordănescu, nu vede cu ochi buni „dubla” cu Danemarca: „Am o temere, chiar dacă i-am bătut ultima dată”

Iordănescu, nu vede cu ochi buni „dubla” cu Danemarca: „Am o temere, chiar dacă i-am bătut ultima dată”

România va juca în preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu Danemarca, echipă ce le-a furat „tricolorilor” visul de a merge la Europeanul din 2004.

După tragerile la soțri pentru preliminariile turneului final din Rusia, selecționerul Anghel Iordănescu s-a arătat nemulțumit de faptul că se va reîntâlni cu reprezentativa nordică. Naționala face parte din Grupa E a preliminariilor, alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan.

Consider că n-avem cum să fim prea bucuroși după ceea ce s-a întâmplat în Rusia. Personal, îmi făcusem alte calcule, speram la altceva și am crezut până în ultimul moment că vom avea o șansă pe care mi-aș fi dorit-o eu personal. Nu este o grupă ușoară, ci una grea, cu încă două echipe de mare valoare - și mă refer aici la Polonia și la Danemarca. Chiar dacă noi am bătut Danemarca recent, consider că oricare din cele 3 - România, Danemarca și Polonia poate să termine pe locul 1 sau poate emite pretenții la calificare.

Sincer, n-am fost bucuros că am picat cu Danemarca. Înainte să plecăm în Rusia, personal am avut o discuție cu colegii mei de la echipa națională - Viorel Moldovan, Ionuț Badea și Daniel Isăilă - în care eu am spus sau mi-am manifestat temerea vizavi de Danemarca. O consider o echipă grea, puternică, chiar dacă i-am bătut consider că nu va fi ușor. Așa cum, de altfel, consider că Polonia este una dintre chipele bune în momentul de față, conduce grupa pentru EURO și a bătut fără drept de apel campioana mondială”, a delcarat Anghel Iordănescu.

Ne puteți urmări și pe Google News