Dragnea şi Tudose au anunţat MAREA ÎMPĂCARE, c-aşa-i în politică. LISTA CU REMANIABILI a fost schiţată. Breaking news

„Partidul face ce a făcut şi până acum, rămâne unit. Chiar dacă sunt discuţii între preşedinte şi prim-ministru, din punctul meu de vedere, aceste discuţii trebuie cât mai repede finalizate, tranşate, închise în aşa fel încât obiectivul nostru este acela de punere în aplicare a programului de guvernare”, a spus Florin Iordache, adăugând că „aşa-zisul conflict” trebuie să fie finalizat, potrivit agerpres.ro.

PNL, LOVITURĂ PERVERSĂ pentru Dragnea: „Nu se ştie niciodată la vot secret câte voturi de la PSD ar putea fi împotriva lui”

Întrebat în legătură cu anunţul premierului privind o remaniere, Iordache a răspuns că „Premierul nu a făcut nişte anunţuri explicite, am văzut şi eu interviul premierului. Fără îndoială, la fiecare dintre nume va veni cu o explicaţie. Şi eu aştept din partea premierului, dacă are observaţii la unul sau altul dintre miniştri. Şi decizia va fi luată, fără îndoială, într-un CExN”.

CRIZA POLITICĂ provocată de PSD face valuri la Cotroceni. ÎNTÂLNIRE de ULTIMĂ ORĂ la Cotroceni între Tudose-Iohannis

În ceea ce privește o eventuală decizie de remaniere a miniştrilor cu probleme penale, Iordache a susţinut ideea prezumţiei de nevinovăţie.

„Prezumţia de nevinovăţie aţi auzit-o enunţată şi la comisia noastră. Hai să vedem acel anunţ materializat într-o solicitare din partea premierului şi apoi discutăm. Nu cred că putem elimina pe cineva numai că există o anumită suspiciune. Dacă noi facem Guvernul pe suspiciuni este foarte grav”, a subliniat deputatul PSD.

El a adăugat că „Partidul, organizatoric, este condus de un preşedinte (…). Orice decizie trebuie luată într-un cadru de partid. Chiar şi propunerea de prim-ministru a venit tot într-un cadru de partid, cu o conducere a preşedintelui. Observaţiile pe care premierul le-a făcut pot fi foarte bine discutate într-un cadru instituţional şi tot într-un cadru instituţional se ia decizia. Nu discutăm pe surse, pe zvonuri”.