O VEDETĂ TVR a primit o LOVITURĂ de GRAȚIE din partea POLIȚIȘTILOR. Nimeni nu se aștepta să faca AȘA CEVA

O VEDETĂ TVR a primit o LOVITURĂ de GRAȚIE din partea POLIȚIȘTILOR. Nimeni nu se aștepta să faca AȘA CEVA

Un celebru realizator tv s-a ales cu dosar penal, după ce a fost surprins de polițiștii de la Rutieră circulând pe sensul interzis de circulație. Inculpatul este Ionuț Cristache de la TVR, cel care în trecut a fost reporter Antena 3.

Prezentatorul tv, poreclit Sărmăluță, s-a ales cu acuzaţii penale, după ce a condus chiar dacă permisul său era suspendat. Jurnalistul a fost prins de poliţişti în zona Dorobanţi, când a fost zărit circulând pe sens interzis. Oamenii legii i-au făcut semn să oprească, dar Cristache i-a ignorat. O patrulă de poliţie a plecat în urmărirea lui, iar acesta a fost prins la intrarea în curtea TVR. În final, a fost nevoit să coboare din maşină şi să discute cu poliţişti, informează capital.ro.

România TV susţine că Ionuţ Cristache a primit o amendă şi s-a ales şi cu dospital.roar penal. Jurnalistul a anunţat că actiunea de suspendare e contestata in instanta. „Avocatul mi-a zis ca pot merge, n-au venit dupa mine, ca nu eram pe interzis, m-am trezit cu ei in spate la bariera fara sa inteleg de ce! Asta e tot”. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News