Ion Iliescu şi Marian Vanghelie îl apără pe Mircea Geoană. Ponta: "Haideţi la circoteca PSD"

Ion Iliescu şi Marian Vanghelie îl apără pe Mircea Geoană. Ponta: "Haideţi la circoteca PSD"

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a pronunţat azi, înainte de începrea şedinţei Biroului Permanent al PSD, împotriva excluderii lui Mircea Geoană din partid. Marian Vanghelie a calificat decizia Comisie de Integritate drept o mare eroare. Victo Ponta în schimb s-a arătat mai vesel. El a ironizat toată situaţia şi i-a invitat pe ziarişti să vină la circoteca PSD.

Victor Ponta, invitaţie la circoteca PSD Deranjat de intersul jurnaliştilor faţă de subiectul excluderii lui Geoană, Victor Ponta a replicat în stilul propriu, cu o ironie. "Cum era bancul ăla? Dacă spunem "nu", tot o să fiţi nefericiţi. Eu merg la PSD, mă găsiţi acolo. La USL am discutat de ceea ce e important nu pentru presă, ci ceea ce e important pentru România şi v-am comunicat. Înţeleg că nu vă interesează restul lucrurilor. Haideţi la PSD la circotecă", a declarat Ponta la finalul şedinţei USL mergând spre sediul PSD pentru şedinţa Biroului Permanent. Acolo deja Ion Iliescu şi Marian Vanghelie începuseră seria de declaraţii prin care contestau decizia de excludere a lui Geoană din PSD. Iliescu: Geoană ar trebui să rămână în PSD şi la Senat Întrebat dacă Geoană ar trebui exclus, Iliescu a răspuns că ar fi mai bine pentru partid ca preşedintele Senatului să rămână în PSD. Comisia de Integritate a PSD a decis ieri să valideze propunera făcută de Victor Ponta cu privire la excluderea lui Mircea Geoană din PSD. Biroul Permanent al PSD s-a reunit în această dimineaţă şi va dezbate măsura luată de Comisia de Integitate a PSD. Decizia finală aparţine însă Comitetului Executiv al PSD, for compus din membrii Biroului Permanent şi şefii de filiale judeţene. CITIŢI ŞI:

  • EXCLUSIV. Victor Ponta vrea convocarea CEx pentru săptămâna viitoare
  • De ce Ponta şi Iliescu îl vor "mort" pe Mircea Geoană
  • Ultimele 16 zile ale lui Geoană în PSD
  • Mircea Geoană, exclus din PSD în bătaie de joc. Comisia de Integritate l-a chemat la audieri, dar decizia era deja luată. Geoană: Ponta şi Antonescu au apelat la Hrebenciuc să-i ducă în vizită în SUA pe bani

Ne puteți urmări și pe Google News