Ion Cristoiu: „Dacă PNL va veni tot cu d.l Orban cei de la PSD se vor duce la Curtea Constituţională pentru că este o problemă, nu poţi să vii cu acelaşi premier. Dl Ciolacu are acest drept să întrebe CC”.

În opinia jurnalistului Cristoiu, „este o înţelegere între PNL şi PSD sub oblăduirea lui Iohannis pentru a declanşa anticipatele şi pentru raderea USR-ului. Punct”

În legătură cu Pricopie, Ion Cristoiu a afirmat, că pe lângă faptul că este sorosist şi tefelist, este şeful d-lui Pârvulescu şi spune multe lucruri.

În viziunea sa sunt două posibilităţi:

1. Anticipate fără acceptul PSD-ului nu se vor face veci, fie tacit, a declarat Ion Cristoiu. Mai mult, se va merge pe un guvern de tehnocraţi, crede jurnalistul.

2. Dl. Iohannis a lăsat astăzi o portiţă şi a spus: în cazul în care partidele nu cad de acord tot pe un guvern de liberali, după părerea mea va merge pe un guvern de tehnocraţi. Fără Orban în frunte, dânsul este este istorie, dar el nu ştie încă”, a comentat Cristoiu în emisiunea lui Ciutacu, continuând: S-ar putea ca alegerile anticipate să le piardă PNL-ul, este concluzia sa.

Te-ar putea interesa și: