Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis vs. Dăncilă. Cifre ora 14 doar pe România. Tendințele se confirmă
Iohannis vs. Dăncilă. Cifre ora 14 doar pe România. Tendințele se confirmă

Iohannis vs. Dăncilă. Cifre ora 14 doar pe România. Tendințele se confirmă

Potrivit surselor EvZ, cifrele din exit poll-uri cu interviuri realizate doar în România confirmă tendințele anunțate anterior.

Astfel potrivit uneia dintre casele de sondare a opinie publice care au anunțat difuzarea de procente în această seară la ora 21, Klaus Iohannis a ajuns la 60% pe România, în timp ce Viorica Dăncilă se află la 40 de procente.

La ora 13, potrivit estimărilorde tip exit poll, Klaus Iohannis coborâse la 58 la sută, în timp ce Viorica Dăncilă urcase la 42 de procente din intențiile de vot.

Cifre ora 13. Cine câștigă prezidențialele. Iohannis vs. Dăncilă, procente fără diaspora

La estimarea anterioară, cei doi candidați pentru Cotroceni se aflau la o diferență de 18 procente, cu 59% pentru Iohannis și 41% pentru Dăncilă.

NEWS ALERT. Prezidențiale 2019. Iohannis sau Dăncilă? Avem CIFRELE pentru 11:30!

Pe analizele ce includ voturile din diaspora, președintele în funcție, Klaus Iohannis, susținut de Partidul Național Liberal, ar avea 60 de procente, în timp ce contracandidata sa, Viorica Dăncilă, susținută de PSD, are 40 de procente.

Prezidențiale 2019. Procentele: Iohannis vs. Dăncilă. PNL își atinge primul obiectiv

Potrivit sondajelor de calibrare pentru exit poll-uri, Klaus Iohannis era creditat cu 69 la sută dintre opțiuni, în timp ce Viorica Dăncilă ar avea 31 la sută din voturi.

Cifrele secrete ale sondajelor! IRES și CURS-AVANGARDE, primele date: Iohannis sau Dăncilă