Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis DĂ DE PĂMÂNT cu Ordonanța lui Teodorovici. „Vor DA PESTE CAP BUGETELE românilor!”
Iohannis DĂ DE PĂMÂNT cu Ordonanța lui Teodorovici. „Vor DA PESTE CAP BUGETELE românilor!”

Iohannis DĂ DE PĂMÂNT cu Ordonanța lui Teodorovici. „Vor DA PESTE CAP BUGETELE românilor!”

Președintele Klaus Iohannis a criticat, în termeni foarte duri, ordonanța plănuită de guvernul PSD- ALDE de introducere a noi taxe și impozite.

„E o chestiune foarte îngrijorătoare. Toți am aflat cu surpindere că guvernul pregătește OUG pentru a introduce noi taxe și impozite. Acest lucru mă duce cu gândul la o afirmație a premierului după aprobarea guvernului în Parlament. Premierul spunea că nu va introduce noi impozite și taxe. Iată că introduce!”, a spus șeful statului.

„Această OUG nu a fost discutată cu partenerii din mediul economic, nici cu cei din mediul instituțional. Proiectul vine cu idei nemaiauzite. Aruncă în haos economia. Se prevede supraimpozitarea companiilor din energie. Singurul rezultat pe care putem să îl ghicim e că vom plăti toți mai mult pentru curent și gaz. Alt rezultat nu văd acum”, a mai declarat Iohannis, după ședința CSAT.

„În telecomunicații, responsabilii din domeniu mi-au spus că îi va afecta și vom plăti mai mult pentru telefonie și internet. E doar începutul, ne așteptăm ca toate să se scumpească. Se introduc nenumărate modificări, în ultimul moment, fără dezbatere, fără analiză de fundamentare. Se introduce un nou concept: taxa din lăcomie. Din lăcomia PSD-iștilor pentru bani mai mulți. Aceste lucruri vor da peste cap toată economia și, mia grav, vor da peste cap bugetele tuturor românilor. Astfel mpăsuri prost gândite vor fi suportate și plătite de oamenii de rând”, a încheiat Iohannis, la Cotroceni.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: