Evenimentul Zilei > Actualitate > IOHANNIS, mesaj de CONDOLEANŢE pentru poporul TURC după ATENTATUL de la Ankara
IOHANNIS, mesaj de CONDOLEANŢE pentru poporul TURC după ATENTATUL de la Ankara

IOHANNIS, mesaj de CONDOLEANŢE pentru poporul TURC după ATENTATUL de la Ankara

După atentatul produs la Ankara, în urma căruia au murit 37 de oameni, preşedintele României, a transmis un mesaj de condoleanţe adresat şefului de stat Recep Tayyip Edogan.

Redăm în continuare comunicatul liderului de la Cotroceni.

„Am primit cu tristețe vestea atentatului care a avut loc la Ankara în seara zilei de 13 martie 2016. Vă asigur că România este alături de dumneavoastră și de poporul turc în aceste momente grele și doresc să transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața, cât și tot sprijinul pentru autoritățile din Turcia.

România condamnă cu fermitate acest nou atac soldat cu numeroase victime nevinovate şi rămâne angajată să lupte alături de Turcia şi comunitatea internaţională împotriva terorismului.

Vă rog primiţi, stimate domnule Preşedinte, asigurarea înaltei mele consideraţii”.

O mașină capcană a explodat duminică seară, în jurul orei 18:45, în centrul capitalei turce Ankara, lângă o stație de autobuz și nu departe de sediile mai multor clădiri guvernamentale. Un tribunal din Ankara a ordonat blocarea Twitter şi Facebook după ce imaginile cu explozia din capitala turcă au fost difuzate online. Momentul deflagrației a fost suprins de camerele de supraveghere. CITEŞTE MAI MULT…