Iohannis, lovitură devastatoare pentru PSD. „Nu am ce discuta, nu am ce dezbate”

Iohannis, lovitură devastatoare pentru PSD. „Nu am ce discuta, nu am ce dezbate” Sursa foto. EVZ

Președintele Klaus Iohannis a trimis un răspuns la atacurile xenofobe lansate de PSD în mediul online, spunând că nu dorește să trimită social-democrații la reeducare pentru că acei oameni să fie educați în primul rând.”

„În esență o dezbatere este un lucru onorabil între politicieni, dar vreau doar să spun că nu, nu particip la o dezbatere cu contracandidata fiindcă doamna Dăncilă reprezintă un partid nedemocratic, un partid nereformat. Doamna Dăncilă reprezintă chintesența regimului Dragnea-Dăncilă. Pe reprezentanta unui astfel de partid, care a guvernat împotriva românilor și mai nou aruncă acuzații xenofobe în spațiul public, cu o astfel de candidată nu am ce discuta, nu am ce dezbate.

Vă amintiți că s-a dus la New York și a promis că face și drege, iar asta ne-a creat mari probleme. Vă amintiți că s-a dus într-o țară din vecinătate și a confundat-o cu altă țară. Cu această contracandidată a mea vreți să dezbat despre Europa?

Ne puteți urmări și pe Google News

O candidată care a tolerat atacuri xenofobe de cea mai joasă speță făcându-se că este plecată undeva. Cu această contracandidată să stau eu de vorbă. A pus această contracandidată a mea pe unii de acolo de la PSD să spină că eu vreau să adun PSD-iștii undeva, să-i duc la reeducare. Nu este treaba mea și n-am de gând să fac așa ceva, dar înainte de reeducare este nevoie ca acei oameni să fie educați în primul rând.”, a declarat Klaus Iohannis.