Evenimentul Zilei > Justitie > BREAKING NEWS. Iohannis INTERVINE în scandalul Kovesi. CERERE de ULTIMĂ ORĂ în dosarul fostei șefe DNA
BREAKING NEWS. Iohannis INTERVINE în scandalul Kovesi. CERERE de ULTIMĂ ORĂ în dosarul fostei șefe DNA

BREAKING NEWS. Iohannis INTERVINE în scandalul Kovesi. CERERE de ULTIMĂ ORĂ în dosarul fostei șefe DNA

Președintele Klaus Iohannis solicită, într-un comunicat de presă, Secției de investigare a infracțiunilor din justiție să clarifice rapid situația dosarului deschis fostului procuror-șef al DNA Laura Codruța Kovesi.

„Solicit Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie corectitudine maximă, respectarea cu stricteţe a legii şi clarificarea rapidă a situaţiei în ceea ce priveşte dosarul deschis pe numele doamnei Laura Codruţa Kovesi, conducerea acestei secţii având o imensă răspundere în acest sens”, se arată într-un comunicat de presă.

Miercuri seară la Europa FM, fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a anunțat ca a fost pusă sub acuzare de Secția de investigare a magistraților. Kovesi are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă. Fost șefă a DNA a spus că această situație a fost creată pentru a îi bloca candidatura la șefia Parchetului European.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: