Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis ATACĂ din nou Guvernul. Sunt implicați și oamenii de afaceri: „Există îngrijorări”
Iohannis ATACĂ din nou Guvernul. Sunt implicați și oamenii de afaceri: „Există îngrijorări”

Iohannis ATACĂ din nou Guvernul. Sunt implicați și oamenii de afaceri: „Există îngrijorări”

Președintele Klaus Iohannis nu a ratat ocazia de a critica din nou Guvernul, după ce a efectuat o călătorie cu trenul, la o dezbatere care a avut loc la Ploiești.
Iohannis a declarat că există îngrijorări la nivelul oameenilor de afaceri cu privire la reforma fiscală impusă de PSD.
 
"Există o serie de îngrijorări la nivelul oamenilor de afaceri cu privire la aşa-zisa reformă fiscală impusă de PSD. Sunt măsuri care au creat incertitudini de natură să afecteze încrederea investitorilor, fapt care se repercutează şi aici în economia judeţului dumneavoastră", a spus Iohannis la dezbaterea "Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploieşti", organizată la Universitatea Petrol şi Gaze.
 
Iohannis a mers cu trenul la dezbaterea de la Ploieşti. Este prima oară când preşedintele alege acest mijloc de transport pentru a se deplasa la un eveniment. Însă, au fost și ceva întârzieri… preț de câteva minute!
 
Pe pagina sa de Facebook, președintele a postat o fotografie în care își anunță participarea la evenimentul din Ploiești. „Pe 22 noiembrie voi fi la Ploiești să discutăm despre viitorul smart al orașului”, a scris șeful statului.