Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis dă o nouă LOVITURĂ, în RĂZBOIUL cu PSD. ACUZAȚII extrem de grave: „M-am săturat…”
Iohannis dă o nouă LOVITURĂ, în RĂZBOIUL cu PSD. ACUZAȚII extrem de grave: „M-am săturat…”

Iohannis dă o nouă LOVITURĂ, în RĂZBOIUL cu PSD. ACUZAȚII extrem de grave: „M-am săturat…”

Președintele Klaus Iohannis a readus în prim-plan discursul despre „penali”, cu ocazia lansării programului România Educată.
În sesiunea de întrebări și răspunsuri, președintele Iohannis a răspuns la o întrebare, precizând:
 
„Ce vedem astăzi în circuitul politic este și din cauză că nu s-a pus problema valorilor. O societate este atât de bună cât este și sistemul ei educațional. M-am săturat de atâția penali și infractori în vârful politicii românești” a declarat Klaus Iohannis. 
 
Proiectul „România Educată”, iniţiat de către preşedintele Klaus Iohannis, a fost lansat mircuri, la ora 17.00, în dezbatere publică.
 
Proiectul reprezintă cea mai amplă şi de durată consultare publică desfăşurată până acum în domeniul politicilor publice din educaţie.
 
La dezbatere au participat peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu această ocazie au contribuit peste 60 de instituţii publice, organizaţii neguvernamentale şi reprezentanţi ai actorilor din domeniu.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: