Ioana Maria Moldovan: "Nu m-am visat niciodată mireasă"

Ioana Maria Moldovan: "Nu m-am visat niciodată mireasă"

Prezentatoarea "Poveştirilor adevărate" susţine că actul de căsătorie nu schimbă nimic într-o relaţie.

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea "Poveştirilor ade vărate" de la Acasă TV şi iubitul ei, Marian Galeş, cameraman la aceeaşi emisiune, trăiesc de şase ani o frumoasă poveste de dragoste. Considerat unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul autohton, tinerii au planuri mari pentru acest an: să devină părinţi.

Nuntă de dragul copilului

"Nici eu, nici Marian nu punem accent pe căsătorie. De şase ani trăim ca soţ şi soţie, suntem convinşi că un act nu ne va schimba viaţa. Sincer, eu nu m-am visat niciodată mireasă, vom face însă acest pas, discret, în familie, în momentul în care va apărea copilul. Ne gândim la acest copil şi ne dorim ca-n viitorul cât mai apropiat să devenim părinţi. Recunoaştem că avem emoţii pentru acest moment, deoarece un copil este o responsabilitate foarte mare, credem noi. Ne-ar plăcea să avem o fetiţă pe care deja ştim sigur că o vom boteza Maria", a explicat vedeta Acasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alături de Dan Cruceru, pe Ioana Maria Moldovan o vedem de luni până sâmbătă, de la ora 16.30, prezentând "Poveştiri adevărate".

Pentru că emisiunea nu intră în vacanţă, vedetele de la Acasă îşi iau concediu cu schimbul.

Şi cum soţia lui Dan Cruceru, Cristina, va naşte la începutul lunii septembrie, prezentatorul nu a ezitat să îşi rezerve zilele libere pentru momentul când va deveni tătic.

Vacanţă în două părţi

Ioana şi-a luat prima parte a concediului la începutul lui iunie. Vedeta a plecat pentru o săptămână, alături de iubit şi de familie, la Moeciu. Mini-vacanţa s-a sfârşit însă cu o răceală.

Pentru luna aceasta prezentatoarea şi-a rezervat două săptămâni în care îşi va lua rucsacul în spate şi va merge să viziteze locuri frumoase din România.

"În vacanţa de vară mi-am propus să fac un tur de forţă prin ţară, mai bine zis s-o străbat în lung şi-n lat, să descopăr locuri noi, cetăţi, peşteri, oraşe. Avem o ţară frumoasă şi-mi pare rău că-n multe zone n-am ajuns încă. Sper însă, să recuperez şi să vizitez cât mai multe locuri. Cu alte cuvinte, o să fie o vacanţă mai mult pe drumuri, dar în România", a spus prezentatoarea.

Cu părinţii în vacanţă

Cei doi îndrăgostiţi nu vor fi singuri în vacanţă. Ca şi luna trecută, părinţii îi vor însoţi în concediu. Vor căuta destinaţii de vacanţă în care să se relaxeze, dar se vor feri de soare şi aglomeraţie, din cauza problemelor de sănătate ale Ioanei. "Din păcate eu nu pot să stau la soare şi spun din start adio vacanţelor la mare", a explicat vedeta.

Alternativa pentru vedeta Acasă TV o reprezintă drumeţiile şi timpul petrecut în natură. "Sunt mare amatoare de drumeţii cu rucsacul în spinare. De regulă plec împreună cu părinţii şi logodnicul meu şi-mi place să merg prin locuri mai sălbatice din ţară. Nu mă caţăr pe munţi, nu sunt mare amatoare de sporturi extreme, ci doar de timp petrecut în natură".

Până va pleca la munte, Ioana nu are motive să se plictisească. "A venit vara şi profit din plin de vremea frumoasă. Aşa că, la aproape fiecare sfârşit de săptămână îmi iau bicicleta şi pedalez zeci de kilometri prin parcurile Capitalei. Mă relaxez şi scriind pe blog, îmi place să vorbesc cu familia mea de pe net".

"Ne-ar plăcea să avem o fetiţă pe care deja ştim sigur că o vom boteza Maria.“ IOANA MARIA MOLDOVAN, prezentatoare

SURPRIZE

Nu a fost crezută că este româncă

Nu numai Andreea Ibacka a avut surpriza să fie confundată cu o rusoaică. În anii trecuţi, când, alături de iubitul ei s-a hotărât să meargă în străinătate, vedeta de la Acasă a avut surpriza să constate că este confundată cu o rusoaică. Oriunde mergea şi voia să întrebe ceva i se răspundea în rusă. Când explica că e din România, nu era crezută.

Ioana Maria Moldovan spune că alegerea destinaţiei de vacanţă din acest an o va scuti de surprize. "Aşa, nimeni nu mă va mai confunda cu o rusoiacă, cum s-a întâmplat în fiecare vacanţă petrecută în străinătate. În Praga, Nisa, Monaco, toţi mă întrebau de Rusia, iar când le explicam că sunt din România nu le venea să creadă".