Evenimentul Zilei > Economie > Ioan Niculae și Ion Țiriac sunt cei mai BOGAȚI români
Ioan Niculae și Ion Țiriac sunt cei mai BOGAȚI români

Ioan Niculae și Ion Țiriac sunt cei mai BOGAȚI români

Ioan Niculae este cel mai bogat român și ocupă locul 1442 în topul Forbes ai miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari. Până anul acesta, el a fost singurul român de pe lista miliardarilor lumii și s-a menținut timp de trei ani în acest top.

Ion Ţiriac, proprietarul Țiriac Holdings, ocupă locul 1512, cu o avere estimată la 1 miliard de dolari. El este primul român care a reușit acest lucru, în 2007. S-a plasat atunci pe locul 840, cu o avere de 1,1 miliarde de dolari. Dinu Patriciu i s-a alăturat în 2008, cu 2,5 miliarde de dolari. El s-a menținut până-n 2012 în top, fiind românul cu prezența cea mai înlungată, conform B1 TV.

Averea cumulată a celor 1.826 de miliardari, câți cuprinde ediția din acest an a topului, este de peste 7,05 mii de miliarde de dolari.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: