Invitatie pentru reportaj – interviu la SWISSPARTNERS - RST SNOOKER MASTERS

Invitatie pentru reportaj – interviu la SWISSPARTNERS - RST SNOOKER MASTERS

SWISSPARTNERS - RST SNOOKER MASTERS – 12-15 MARTIE 2015. Club – TAC BILIARD din Bucuresti, complexul Sema Parc, splaiul Independentei, nr. 319, OB 19.

   Prin prezenta, REAL SNOOKER TOUR ASSOCIATION va invita sa luati parte la turneul cu cele mai mari premii oferite vreodata in Romania „SWISSPARNERS – RST SNOOKER MASTERS”. La concurs vor participa cei mai valorosi jucatori de snooker, din toate colturile tarii. In vederea luarii de imagini, reportaje si interviuri cu reprezentantii REAL SNOOKER TOUR, jucatorii participanti, arbitrii si invitatii onorabili atat din lumea sportiva cat si cea mondena, va invitam incepand de joi 12 martie 10:30, in clubul Tac Biliard din Bucuresti.   

   Totodata va anuntam ca finala acestui turneu va fi arbitrata de catre marele nostru arbitru international Alexandru CRISAN, cel mai titrat arbitru international roman, nimeni altcineva decat arbitrul semfinalei de la Masters-ul londonez desfasurat in luna ianuarie a acestui an.

Detaliile acestui concurs si mai multe informatii despre activitatea asociatiei REAL SNOOKER TOUR le puteti gasi la adresa www.realsnooker.ro .

Ne puteți urmări și pe Google News

In acelasi timp, o data cu prezenta dumneavoastra la eveniment, va putem pune la dispozitie toate informatiile despre evenimentele realizate de REAL SNOOKER TOUR, despre structura organizatorica a asociatiei, cat si despre planurile pe termen scurt si lung pe care RST le are. REAL SNOOKER TOUR- ASSOCIATION reprezinta noutatea de care pasionatii, spectatorii, telespectatorii si jucatorii de snooker din Romania au nevoie.

RST ASSOCIATION a realizat in Romania, in decurs de numai 6 luni, doua sesiuni de antrenament profesionist, in prezenta unuia dintre cei mai renumiti antrenori ai snookerului mondial, PJ NOLAN - The HEAD of European Biliards and Snooker Association Coaching. Pentru mai multe detalii privind cele doua sesiuni de antrenamente, va rugam sa consultati site-ul www.147academy.com (The Academy of PJ Nolan) si site-ul asociatiei noastre www.realsnooker.ro.

Va multumim pentru atentia acordata!

REAL SNOOKER TOUR – ASSOCIATION www.realsnooker.ro office@realsnooker.ro

Va rugam sa confirmati prezenta dvs. telefonic sau pe adresa office@realsnooker.ro si orele in care doriti sa luati parte la acest eveniment pentru a putea fi la disponibilitatea dvs.

Pentru orice detalii va stam la dispozitie si va asteptam cu drag la acest eveniment sportiv exceptional.

   Distincte salutari, Florentin CIOBANU REAL SNOOKER TOUR - ASSOCIATION