Breaking News în dosarul Sorina Pintea! Emoții mari la DNA: Denunțătorul a clacat!

Breaking News în dosarul Sorina Pintea! Emoții mari la DNA: Denunțătorul a clacat!

Exclusivitate Evenimentul zilei. Întorsătură dramatică în dosarul Sorina Pintea. Denunțătorul din dosarul fostului ministru este internat în stare gravă la spital.

Surse judiciare au dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, că omul de afaceri Octavian Niculescu, de la firma HTS și primul denunțător din dosarul Sorina Pintea, este internat la Spitalul Bagdasar. El ar fi în stare gravă, în comă indusă, intubat, susțin sursele evz.ro

Din cauza unei aritmii cardiace, lui Octavian Niculescu i s-ar fi făcut rău într-o benzinărie, duminică seara.

Exclusiv evz.ro

Ne puteți urmări și pe Google News

„A căzut din picioare într-un Lukoil, l-au resuscitat cei de la SMURD aproape o oră și după aia l-au dus la spital. Aritmie cardiacă, ar fi spus cei de la SMURD. El oricum avea probleme cu inima, o operație, 2 stenduri…”, au dezvăluit sursele citate.

Totul s-a petrecut duminică, 8 martie, în jurul orelor 22.00. Niculescu participase la petrecerea unui prieten, iar în drum spre ca să s-a oprit să alimenteze la o benzinărie.

Exclusiv evz.ro

Este internat la Neurologie, la spitalul Bagdasar, semn că este vorba de un accident vascular cerebral.

Octavian Niculescu deține firma de la care fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, este acuzată de procurorii DNA că ar fi primit mită prin intermediul celui de-al doilea denunțător, Mihai Coste, un apropiat al senatorului PSD Liviu Pop. Coste a fost prins în flagrant când a luat banii de la Niculescu și a acceptat să devină denunțătorul Sorinei Pintea și participant la flagrantul organizat acesteia de procurorii DNA Central.