Evenimentul Zilei > Social > „Interzis sub 18 ani”
„Interzis sub 18 ani”

„Interzis sub 18 ani”

Premiera spectacolului “Interzis sub 18 ani”, de Mihaela Michailov, în regia lui Lenuș-Teodora Moraru, are loc vineri,18 decembrie şi sâmbătă 19 decembrie, de la ora 20.00 , la Teatrul Excelsior.

La 18 ani ești „copil mare”. La 18 ani poți orice. La 18 ani ai voie să ai voie tot!  Corpul tău e un zgomot furios care scrijelește timpanele cu intensitatea unui strigăt de revoltă. La 18 ani simți că explodezi în zeci de bucățele de libertate care scapă de sub control. La 18 ani spargi zidul interdicțiilor și dai de toți pereții cu tabuuri care ți-au marcat dorințele și ți-au încătușat așteptările.

„Interzis sub 18 ani” este textul unei confruntări-elastic. De o parte sunt copiii care vor să decidă pentru ei, copleșiți la un moment dat de apăsarea propriilor lor decizii, de cealaltă parte sunt părinții care trăiesc între semi-maturizare, absență temporară și hiper-implicare în viața copiilor.  Cine pe cine învață? Cine pe cine maturizează? Cât de adolescenți sunt părinții noștri și cât de maturi credem că suntem la 17 ani și 3 luni? Cine suntem la 18 ani? Aflaţi venind la spectacolul “Interzis sub 18 ani”.  Distribuţia: LULU – Iulia Samson; MONA – Andreea Șovan / Teodora Daiana Păcurar; EDI – Ion Bechet; MAMA LUI LULU – Raluca Botez. Scenografia: Gelu Rîșca. Ilustrația muzicală: The Kryptonite Sparks. Spectacol recomandat adolescenţilor peste 14 ani