Evenimentul Zilei > Politica > Intervenția președintelui PSD Liviu Dragnea în conflictul ELCEN-RADET dă drumul apei calde în trei sectoare din București
Intervenția președintelui PSD Liviu Dragnea în conflictul ELCEN-RADET dă drumul apei calde în trei sectoare din București

Intervenția președintelui PSD Liviu Dragnea în conflictul ELCEN-RADET dă drumul apei calde în trei sectoare din București

Drumul Taberei și Militari, fără căldură și apă caldă. RADET și ELCEN își pasează vina. Sunt probleme in livrarea apei calde în sectoarele 2,3 și 4 ale Capitalei.

În urma sesizărilor pe care Gabriela Firea, noul primar ales al Municipiului București, le-a făcut către ELCEN și RADET privind oprirea apei calde în trei sectoare ale capitalei, președintele PSD intervine în conflictul dintre cele două companii. Astfel, Liviu Dragnea a precizat că „E inadmisibilă atitudinea Guvernului și a Ministerului Energiei respectiv a ELCEN-ului față de bucureșteni. Nu poți să motivezi că acum trebuie făcută o reparație, înțeleg că conducerea de la ELCEN e în Franța, la meci și bucureștenii au rămas fără apa caldă. Mi se pare inadmisibilă atitudinea celor din minister și Guvern, ăsta e disprețul cu care sunt tratați românii.

Nu am indicii dar sunt din ce în ce mai puțin convins că e o coincidență, e posibil să fie și represalii din partea Guvernului față de PSD pentru că a câștigat alegerile. E stranie situația.

Când se fac lucruri de genul ăsta nu neapărat că avantajează pe cineva, se fac ori din răutate, ori din prostie, ori că i-au certat cei din PNL că nu i-au ajutat în campanie. Mă interesează mai puțin motivul pentru care suntem în situația în care în plină vară mare parte din Capitală a rămas fără apă caldă. Doamna Firea încearcă să vorbească cu cei de la Guvern, noi o să avem o întâlnire cu Guvernul sau cu vicepremierul Borc bine, dacă nu o să vedem ce putem face legislativ”.

Precizăm că locuitorii sectoarelor 2,3 și 4 nu mai au apă caldă de miercuri. Această criză ar putea continua încă două săptămâni. În această situație cele două companii care se ocupă cu furnizarea apei calde dau vina una pe alta.

ELCEN afirmă că livrează apă caldă la parametri optimi, însă de vină e reţeaua învechită a RADET.

 În replică, RADET afirmă că nu poate livra apa caldă din cauza popririi pe conturi impuse de ELCEN.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: