Evenimentul Zilei > Monden > Internaționalul italian, detalii picante despre frumoasa României. „M-am gândit doar…”
Internaționalul italian, detalii picante despre frumoasa României. „M-am gândit doar…”

Internaționalul italian, detalii picante despre frumoasa României. „M-am gândit doar…”

Marco Borriello, 37 de ani, vedeta unor echipe precum AC Milan, AS Roma şi Juventus, a oferit detalii picante despre viața sa amoroasă și a dezvăluit motivele pentru care relațiile sale cu femei celebre nu au ficționat.

Printre cuceririle lui Borricello se numără femei celebre din showbiz precum Mădălina Ghenea şi Nina Senicar.

Marco Borriello şi frumoasa Mădălina Ghenea au trăit o poveste de iubire desprinsă din filme. Atât mass media italiene, cât și apropiații cuplului credeau că aceștia vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Fotbalistul a fost îndrăgostit lulea de Mădălina Ghenea, dar socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, iar Mădălin Ghenea ajuns la concluzia ca aceasta relație nu o face fericită.

După despărțirea devastatoare de frumoasa României, Marco Borriello și-a găsit liniștea și fericirea în brațele modelului şi antreprenorului brazilian Sofia Resing, care este cu 10 ani mai tânără decât el, scrie RTV.

Analizând relațiile din trecut, fostul international italian spune însă că nici Mădălina Ghenea, nici  Nina Senicar nu au reușit să-l mişte atât de mult încât să-l facă să-şi schimbe gândirea pe care o avea atunci.

„Nimeni n-a reuşit să mă distragă de la fotbal. Ani de zile m-am gândit doar la cariera mea şi la distracţie. Acum încep să-mi doresc o parteneră stabilă şi mulţi copii”, a explicat Marco Borriello.

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Gerard Butler pentru a fi cu Marco Borriello

Cu toate că Mădălina Ghenea și Gerard Butler se pregăteau de nuntă, relația celor doi a ajuns la final. În 2013, Presa din Italia specula că Mădălina Ghenea și Gerard Butler s-ar fi despărțit. Motivul? Fostul iubit al Mădălinei, Marco Borriello.

Mădălina Ghenea a fost surprinsă de un fotograf italian într-un club alături de Marco, fostul ei iubit, într-o ipostază destul de intimă.

Cei doi au petrecut weekendul împreună, conform informațiilor prezentate în presa de scandal din Italia.

Mădălina Ghenea si Gerard Butler au fost împreună timp de 8 luni. Cei doi s-au și logodit iar Gerard Butler a vorbit de mai multe ori in diferite interviuri despre iubita sa românca, Mădălina Ghenea.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: